Aromatherapie

Wat is aromatherapie?

Ik begeleid je in de aanschaf en het gebruik van essentiële oliën en 100% natuurlijke producten. Essentiële oliën kunnen een effect hebben op het fysieke lichaam, de geest en de emoties!

Disclaimer

Deze informatie is enkel voor educatieve doeleinden. Het is niet bedoeld als diagnose of om medische condities te behandelen en mag niet ter vervanging staan van een doktersconsultatie. Deze informatie heeft enkel betrekking op YOUNG LIVING essentiële oliën en producten. Deze mag niet gebruikt worden in samenhang met andere merken van essentiële oliën.

Wat is een essentiële olie?

De essentiële olie is eigenlijk de levenskracht van de plant. In één essentiële olie zitten vaak meer dan 100 verschillende moleculen die bijna allemaal in de plant ontstaan zijn. Deze moleculen geven de plant zijn geur en smaak. Ze hebben meestal therapeutische, maar soms ook schadelijke eigenschappen.

In de plant zorgt de essentiële olie voor de aanzet van verschillende processen zoals aantrekkingskracht, groei, bescherming,…

Kwaliteit

Voor de kwaliteit van een essentiële olie zijn verschillende factoren van belang: grondsoort, groeiplaats, omgeving, oogst, extractie, opslag,...

Een essentiële olie kan men uit verschillende plantenweefsels destilleren. Dit kan o.a. uit bloemen, bladeren, wortels, bessen, hout, zaad, hars, enz. Welk deel gebruikt wordt, hangt af van het soort plant.

Essentiële olie bestaat uit verschillende chemische bestanddelen. Het is echter de olie als geheel die de aard, eigenschappen en effecten van een essentiële olie bepalen, niet één of twee chemische bestanddelen.

Effect

Essentiële oliën kunnen een effect hebben op het fysieke lichaam, de geest en de emoties.

Essentiële oliën kunnen een effect hebben op het fysieke
lichaam, de geest en de emoties.

Iets voor jou?

Waarom Young Living?

Hieronder geef ik 10 redenen waarom ik Young Living gebruik en geen ander merk. Wil je hier graag nog meer info over, aarzel dan zeker niet om me te contacteren!

  • Young Living oliën zijn 100% puur.
  • Young Living is het enige bedrijf met EIGEN boerderijen en koopt dus geen oliën op de "open markt".
  • Je kan deze boerderijen ook vrij gaan bezoeken wanneer je maar wil.
  • Young Living verdunt zijn oliën NIET en anders melden ze dit bij de ingrediënten.
  • Young Living heeft al meer dan 20 jaar ervaring met het onderzoek naar de destillatie van essentiële oliën.

Meer over Young Living

  • Young Living heeft het grootste assortiment single oliën en blends.
  • Young Living garandeert de kwaliteit van zijn producten door middel van hun Seed To Seal - label.
  • Young Living gebruikt enkel 100% natuurlijke ongedierte- en onkruidbestrijding.
  • Elke partij essentiële oliën wordt onderworpen aan strenge wetenschappelijk controles. Dit zowel door interne als externe laboratoria.
  • Tot slot heeft Young Living nog veel meer dan enkel essentiële oliën. Zij hebben een heel assortiment aan producten om je te ondersteunen in een chemisch-vrije levensstijl.

Ik vergeet nogal gemakkelijk, en ik kan bij Kelly altijd terecht met vragen over Young Living, als ik niet meer weet voor wat iets moet gebruikt worden of hoe, ze staat me altijd te woord als ik vragen heb. Ik vind dat Kelly voor mij al een hele goede coach is!

-Denise

Kelly helpt je altijd snel verder of je nu vragen hebt over hoe iets werkt, hoe je een item kan bestellen... met al je vragen kan je bij haar terecht.

-Lize

Kelly, ik kan er alles aan vragen. Ze staat klaar om je met raad en daad bij te staan, “Van SOS ik ga op vakantie wat neem ik mee als ik beperkte ruimte heb”, naar “ wat doe jij in een pijnrollerke” naar “ik heb het ooit gelezen hoor, maar ik ben het alweer vergeten, wat was nu goed voor dit”?? Kelly blijft er rustig onder en geeft goeie tips. En als plan A niet lukt, dan helpt ze je wel met plan B. Een topper als begeleider. Ze dringt niets op, maar geeft info wanneer je er om vraagt.

-Ilse

Gezondheid en welzijn van mens en dier boeien mij al heel mijn leven. Op mijn zoektocht naar natuurlijke remedies kwam Young Living op mijn pad...En wat een verrijking! Sindsdien gebruik ik dagelijks de essentiële oliën van YL voor mezelf, mijn familie en mijn dieren. Zij ondersteunen ons bij allerlei kwaaltjes, zij boosten onze energie en zorgen bovendien voor heerlijke geurtjes in ons huis. Niets zaliger om een drukke werkdag af te sluiten dan met een rustgevend olietje in de diffuser. Puur genieten! Wij kunnen niet meer zonder...

-Ingrid

• Ik heb YL (toevallig) ontdekt in 2017 nav een nakende burn-out en de daarbij horende slaapproblemen. Ik kan echt niet oordelen dat er oliën waren die me toen echt hebben geholpen. Eigenlijk was het een proces waarbij ik aan mezelf moest werken op mentaal vlak. Echter ben ik sindsdien een nieuwe weg ingeslagen om gezonder te gaan leven wat betreft voeding en levensstijl. Door mijn groeiend inzicht aangaande natuurlijke producten en de overtuiging van het "sead-to-seal"-label van YL ben ik ook hun oliën gaan gebruiken. Niet alleen de oliën op zich, maar ook de producten die zij aanbieden waarin hun oliën in aanwezig zijn. Ik denk maar aan de thieves-lijn waarvan ik onder andere het wasmiddel, het kuismiddel, de tandpasta en de muntjes gebruik. Ook neem ik iedere dag 's morgens een zakje NingXia Red om mijn fysieke weerstand op peil te houden. En nu heb ik ook de Nitro besteld om te kunnen gebruiken bij het wedstrijdlopen. Dit wil ik ook eens proberen ipv de diverse energie-"gellekes" die eigenlijk niet meer of minder zijn dan suikerbommen. Om terug te komen op de thieves tandpasta kan ik je alvast meegeven dat ik bij de jaarlijkse controle in maart 2018 laatstleden, complimenten heb ontvangen van mijn tandarts over het feit dat mijn tanden veel beter verzorgd waren dan voorheen, en dus mijn inziens te wijten is aan het gebruik van deze nieuwe tandpasta. Vorige maand had ik een opkomende verkoudheid en heb ik deze overwonnen door het regelmatig innemen van een koffielepel honing met een aantal druppels thieves, clove en peppermint eraan toegevoegd. Een "lopende" neus heb ik overwonnen mits de hulp van onder andere een drupje peppermint via de handpalmen in te ademen. En verder gebruik ik de losse oliën via de diffuser om, zeker tijdens de koudere dagen, 's avonds de woonruimte te voorzien van een aangenaam, rustgevend en vooral gezond aroma ipv een verstuiver te gebruiken die vol zit met chemische brol die overdreven "lekker" ruikt.

-Luc

Ik gebruik wel elke dag mijn YL producten. Een vb is de tandpasta samen met de orange. En geloof het of niet maar mijn tanden voelen properder aan. En zo kunnen we nog wel even verder gaan. 😍

-Carolina

Waar zal ik beginnen!? Ik leerde Kelly kennen rond de periode dat ik de diagnose chronisch ziek kreeg. Ik had ook al heel wat merken essentiële oliën gebruikt maar was daar enorm teleurgesteld over en verloor dus het geloof in de werking van essentiële oliën. Kelly bleek ook chronisch ziek te zijn en er was dus direct een klik. Ze leerde me ook de oliën van Young Living kennen. Ze voelde perfect aan op welk tempo ze dit moest doen. Ze is helemaal niet opdringerig en deelt echt met een hart vol passie voor essentiële oliën haar levensstijl. Ik merkte al heel snel dat de oliën die ze mij had aangeraden echt anders waren dan alle andere merken die ik al had gebruikt. Ze doen echt hun werk! Ik heb sindsdien er een beste vriendin, een nieuwe echt werkende levensstijl en een ganse familie met gelijkgestemden erbij! Dank u Kelly voor deze geweldige wending in mijn leven!

-Tina